fbpx
rokotusmuistutukset

TassuAvulla pidät koirasi rokotukset ajan tasalla

TassuAvun rokotusmuistutukset sekä muut ominaisuudet sopivat kaikenikäisille koirille (pennuille, aikuisille ja senioreille).

Lemmikeille on olemassa useita eri rokotteita, ja osa niistä pitää uusia vuosittain. Lisää TassuApu-palveluun lemmikkisi rokotustiedot ja saat muistutuksia niiden uusimisesta 30, 14 ja 7 päivää ennen rokotuksen vanhenemista. Samoin saat muistutuksia loishäädöstä.

Pitämällä rokotukset ajantasalla varmistat lemmikkisi suojan useita tarttuvia tauteja vastaan. Myös erilaiset lemmikkien tapahtumat, kilpailut, hoitolat ja matkustaminen edellyttävät voimassa olevia rokotuksia. Uusimalla rokotukset ajoissa vältyt varoajalta.

*Ensimmäisen kuukauden jälkeen alkaen 3,95€/kk. Tilauksen voi peruuttaa koska tahansa ilman sitoumuksia.

Rokotus- ja loihäätötiedot aina ajan tasalla

miksi käyttää tassuapua

Rokotusten ajantasaisuus on tarpeellista kaikkien lemmikkien hyvinvoinnin turvaamiseksi. Rokotteiden tuoma suoja perustuu siihen, että tarpeeksi monelle lemmikille annetaan rokote, joka ylläpitää suojaa estäen taudin leviämistä myös muihin yksilöihin, eli luo laumaimmuniteetin.

Erilaiset lemmikkien tapahtumat, kilpailut, hoitolat ja matkustaminen edellyttävät voimassa olevaa rokotusta.

Suomessa rokotetaan paljon, mutta kuitenkin vuosittain kuolee esimerkiksi koiria ja pentuja esimerkiksi parvovirusripuliin. Koirilla ei tällä hetkellä tiedosteta tautia, joka johtuisi rokotuksesta, joten rokotteet ovat koirille turvallisia.

Anna Hielm-Björkman ja Ruokavirasto

Lemmikkisi rokotteiden pitäminen ajan tasalla tapahtuu helposti

Rokotusten ajantasaisuus on tarpeellista kaikkien lemmikkien hyvinvoinnin turvaamiseksi.

TassuApu muistuttaa sinua lemmikkisi rokotteista

Lisäämällä TassuApu-palveluun lemmikkisi rokotustiedot saat muistutuksia niiden uusimisesta 30, 14 ja 7 päivää ennen rokotuksen vanhenemista. Samoin saat muistutuksia loishäädöstä.

Tuet Helsingin yliopiston tutkimustyötä

TassuAvun kehityksessä on mukana Anna Hielm-Björkman, joka toimii seuraeläinten kliinisen tutkimuksen dosenttina ja kipututkijana Helsingin yliopistollisessa eläinsairaalassa. Käyttämällä TassuApua tuet heidän tutkimustyötään.

*Ensimmäisen kuukauden jälkeen alkaen 3,95€/kk. Tilauksen voi peruuttaa koska tahansa ilman sitoumuksia.