Aktiiviharrastajat


TassuApu-palveluun sisältyy mahdollisuus seurata lemmikin treenausta, aktivointia sekä päivittäistä aktiivisuutta, kuten peruslenkkeilyä.

Treenipäiväkirja on suunnattu tavoitteelliseen treenaamiseen, ja päivität sitä helposti niin kotona kuin kentällä. Voit merkitä muistiin kehittymisen eri lajeissa tai edistymisen ongelmallisen käytöksen korjaamisessa.

tassuapu treenipäiväkirja mobiilinäkymä
Toko-treenien kehitys: voit halutessasi seurata kehitystä kuvaajan avulla. Yksittäisen treenimerkinnän voi avata ja tutkia tarkempia tietoja, kuten omia muistiinpanoja, aikaa, ym.

Tällä hetkellä koirilla, kissoilla ja hevosilla on oma treenipäiväkirjansa, joista löytyy tyypilliset treenauslajit (kissoilla lisäksi erilaisia aktivointityyppejä) tai voit itse lisätä oman aiheen. Edistymistä voi seurata kuvaajien avulla. Voit seurata esimerkiksi hevosen tai koiran virettä, omaa fiilistä, yhteistyön onnistumista ja yleistä edistymistä.

Treenipäiväkirja on räätälöity osittain lajikohtaisesti (esimerkiksi agilitystä voi tallettaa juuri agilityssä tarvittavia tietoja, kuten etenemää), ja tulevaisuudessa haluamme panostaa lajikohtaiseen kehitykseen yhä enemmän.

“Hevosen kanssa kilpailtaessa hevosta on tärkeätä seurata tallilla tarkasti. Käytän TassuApua jotta voin seurata mm. liikuntaa, ruokaa, ja terveyttä.”

Fiina, Este- ja kouluratsastuksen aktiiviharrastaja ja kisaaja

Tavoitteellinen treenaus esimerkiksi hevosen kanssa voi edellyttää myös tarkkaa ruokinnan seuraamista. TassuApuun teet ruokintamerkinnät helposti tallilla ja voit tallentaa ruokapäiväkirjaraportin ja lähettää sen esimerkiksi eläinlääkärille, valmentajalle tai ravintoterapeutille.