Tietoa meistä

Tarinamme

Pertti-koira loikoilee auringossa metsässä

Miten idea syntyi?

TassuAvun idea syntyi, kun perustajamme Anssi oli metsälenkillä koiransa Pertin kanssa. Hän toivoi, että olisi kaiken kattava palvelu, joka auttaisi pitämään Pertistä parempaa huolta. Pertin terveyshistoria, rokotustiedot ja muistilaput puhelimen muistissa olisi kätevä saada yhteen ja samaan paikkaan.

Näin syntyi idea TassuAvusta. Kahden vuoden kehitystyön jälkeen TassuApu on palvelu, josta löytyy laaja kokoelma työkaluja lemmikin terveyden ja harrastusten seurantaan. 

Yhteistyö Helsingin yliopiston kanssa

TassuAvun takana on Anssin yritys ITfox Oy. Unelma omasta yrityksestä oli ollut Anssin mielessä jo pitkään. ITfox Oy ei halua jahdata vain uusimpia trendejä, vaan haluamme TassuAvun olevan kestävä ja faktapohjainen.

Anssi ottikin heti alkumetreillä yhteyttä Helsingin yliopiston eläinlääketieteelliseen tiedekuntaan ja Anna Hielm-Björkmaniin, ja yhteistyö alkoi. Anna on eläinlääketieteen tohtori ja toimii seuraeläinten kliinisen tutkimuksen dosenttina Helsingin yliopiston eläinsairaalassa. Hän on kehittänyt koirien kipuindeksi HCPI:n, ja on koronapandemian aikana ollut mukana koirien haistelutestien tutkimuksessa ja koirien koulutuksessa.

Eläinlääketieteen tiedekunnan yhteistyön seurauksena TassuAvusta löytyvä tieto perustuu tutkimustyöhön ja eläinlääkereiden ammattitaitoon. Vastavuoroisesti käyttämällä TassuApua jäsenemme tukevat eläinlääketieteellisen tiedekunnan tutkimustyötä niin rahallisesti kuin tuottamalla tutkimustietoa, jos antavat siihen suostumuksensa.

Tiimimme

Tiimimme koostuu useiden eri alojen ja eri taustaisista ammattilaisista, mukaan lukien elänlääketieteen tohtoreita. 

Anssi Ruuhikorpi (perustaja, toimitusjohtaja), jolla on vuosikymmenten kokemus ohjelmistotuotannosta. Anssi on työskennellyt tuotteiden elinkaarikehityksessä erilaisissa rooleissa vuodesta 1995 lähtien. 

Anna Hielm-Björkman (DVM, PhD, docent, CVA (IVAS), DogRisk-tutkimusryhmän vetäjä) on eläinlääketieteen tohtori ja toimii seuraeläinten kliinisen tutkimuksen dosenttina Helsingin yliopiston eläinsairaalassa. Hän on kehittänyt koirien kipuindeksi HCPI:n (Helsinki Chronic Pain Index), joka on digitaalisesti saatavissa vain TassuAvussa. Hänen päätutkimuskohteensa ovat krooninen kipu ja sen hoitaminen, ruokinta, lisäravinteet sekä kipulääkkeet ja sairauksien ennalta ehkäiseminen.

Duncan X. Lascelles (BSc, BVSc, PhD, MRCVS, CertVA, DSAS(ST), DECVS, DACVS), Professor of Surgery and Pain Management (kirurgian ja kipututkimuksen professori), North Carolina State University. Tri Lascelles tutkimus keskittyy erityisesti akuutin ja kroonisen kivun kliiniseen  mittaamiseen, eläinten kivun ymmärtämiseen sekä kivunlievityksen keinojen parantamiseen. Hän on kehittänyt kissojen kipumittarin (Feline Musculoskeletal Pain Index), joka on pian saatavilla TassuAvusta digitaalisena. 

Tiimiimme kuuluu myös useita eri ammattilaisia, joiden vahvuuksiin kuuluu mm. ohjelmistosuunnittelu, graafinen suunnittelu, UI ja UX- suunnittelu sekä viestintä. Joukkoomme mahtuu myös erilaisia harjoittelijoita. 

TassuAvulla on useita eri yhteistyökumppaneita, jotka auttavat meitä tekemään palvelustamme paremman ja tarjoamaan asiakkaillemme erilaisia etuja. Lisää yhteistyökumppaneitamme löydät täältä.

Helsingin yliopisto eläinlääketieteellinen tiedekunta musta logo