TassuApu-verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Tältä sivulta löydät tilaus- ja toimitusehtomme. Voit myös tarkastella yleisiä käyttöehtoja, asiakasrekisteriselostetta ja tietosuojaselostetta.

Päivitetty 17.12.2020. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja sekä hintoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Yleistä verkkokaupasta
Maksaminen
Digitaaliset tuotteet
Toimitusaika
Toimituskulut
Tilauksen peruminen ja palautukset
Tietosuoja

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy ITfox Oy (y-tunnus 2792479-9). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta ja tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen

Käytämme verkkokaupassamme suomalaista Checkout-maksupalveluntarjoajaa, joka tarjoaa kattavan kokoelman eri maksutapoja. Checkout on turvallinen maksutapa, ja Chekoutilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä, ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Käytössämme oleviin Checkoutin tarjoamiin maksutapoihin kuuluvat:

  • Verkkopankkimaksut
  • Pankki -ja luottokorttimaksut (tulossa)
  • Mobiilimaksut (tulossa)

Lue maksuehdoista tarkemmin Checkoutin verkkosivuilta.

Digitaaliset tuotteet

Digitaaliset (sähköisesti toimitettavat) tuotteet kerätään tavalliseen tapaan ostoskoriin ja maksetaan kassalla. Maksun suoritettuaan tuotteiden tiedot, kuten jäsenyyden lunastukseen käytettävä koodi, lähetetään asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Digitaalisten tuotteiden toimitus ja palautus ei tuota asiakkaalle kustannuksia.

Toimitusaika

Myymme tällä hetkellä ainoastaan digitaalisia tuotteita. Tuotteet toimitetaan asiakkaalle automaattijärjestelmän kautta heti maksamisen jälkeen ja tilauksen valmistuttua. Jos teknisistä syistä tilauksen toimitus viivästyy, toimitetaan tilaus asiakkaalle sähköisesti mahdollisimman pian. 

Mikäli tuote ei saavu odotetusti sähköpostiisi tai sinulle on toimitettu väärä tuote, ota yhteyttä osoitteeseen tassuapu@tassuapu.fi. Virheilmoitukset käsitellään arkipäivisin.

Toimituskulut

Tuotteet toimitetaan digitaalisessa muodossa, joten toimittamisesta ei synny toimituskuluja.

Tilauksen peruminen ja palautukset

Kaikilla verkkokaupastamme ostetuilla tuotteilla kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Kun tuote otetaan käyttöön, palautusoikeus päättyy. (Kuluttajansuojalaki: luku 6, 16§, momentti 5)

Myös verkkokaupasta tilatun TassuApu-jäsenyyden (=jäsenyyden lunastukseen käytettävän koodin) oston voi peruuttaa normaalisti 14 päivän sisällä, mutta jo lunastettua jäsenyyttä (=koodi on käytetty oston jälkeen) ei voi peruuttaa. Peruutuksen yhteydessä ostettu koodi mitätöidään, eikä sitä voi enää lunastaa.

Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle. Palautuksesta ei synny asiakkaalle lisäkustannuksia.

Tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse osoitteeseen tassuapu@tassuapu.fi. Liitä mukaan tilausnumero ja nimesi.

Tietosuoja

Tilauksen yhteydessä kerättävät tiedot tallennetaan järjestelmäämme vain tilauksen hoitamista ja asiakassuhteen ylläpitoa varten. TassuApu-verkkokaupan ja TassuApu-palvelun asiakastietoja ei yhdistetä toisiinsa. Maksutapahtuman ja tilauksen käsittelyn kannalta pakolliset tiedot annetaan myös maksupalvelutoimittajalle (Checkout). TassuApu-verkkokauppa käyttää SSL-suojausta ja näin estetään tietojen päätyminen vääriin käsiin. 

Yhteystiedot

ITfox Oy (y-tunnus 2792479-9)
Rautatienkatu 21 B
33100 Tampere
tassuapu@tassuapu.fi
+358 50 524 1674