TassuApu Kasvattajat – verkkopalvelu koirankasvattajalle

TassuApu Kasvattajat on kasvattajan tietopankki ja työkalupakki, johon kasvattaja voi tallentaa kaiken tarpeellisen tiedon pentueeseen liittyen. Voit seurata ja vertailla pentujen kehitystä, pitää kirjaa kustannuksista sekä lisätä kerralla usealle pennulle esimerkiksi rokotustietoja. Lue aiheesta lisää alempaa tältä sivulta.

Kun pentu myydään, kasvattaja voi lähettää myytyyn pentuun liittyvät tiedot ostajan TassuApu-tilille, ja näin uudella omistajalla on kaikki pennun tiedot ja asiakirjat kätevästi yhdessä paikassa. Uuden omistajan on helppo jatkaa koiransa hyvinvoinnin seuraamista, tukemista ja tietojen keräämistä kasvattajan tietojen pohjalta.

TassuApu Kasvattajat on osa TassuApu-palvelua ja sisältyy maksettuun jäsenyyteen muiden lemmikkien lukumäärästä riippumatta.


Olen todella tykännyt TassuApu sovelluksesta! Suuri apu kasvattajalle, varsinkin kun itse olen huono pitämään mitään fyysistä päiväkirjaa, sillä usein hävitän ne! Tätä on mahdotonta hävittää ja kulkee näppärästi mukana! ☺️ Sinne saa kivasti merkattua kaiken tarpeellisen ja pysyy hyvässä järjestyksessä. Tykkään myös paljon pentueen painon seurannassa siitä kun saa näkyviin kasvukäyrän. Aijon ehdottomasti suositella tätä myös muille kasvattajille sekä pentueeni uusille perheille.

Nea Rautanen, Kennel Lagonotella

TassuApu Kasvattajat – pentujen paino

tassuapu kasvattajat pentujen painot
Pentujen painokäyrät TassuAvussa

Tykkään tosi paljon TassuApu Kasvattajat -palvelun pentujen painokäyrien vertailuominaisuudesta! On erittäin mielenkiintoista seurata pentujen painon kehitystä ja suoraan ilman erillistä vaivannäköä verrata niitä keskenään. Käyriltä näin hyvin, että kaikkien nro 1–4 koiranpentujen painot kehittyivät pari ensimmäistä päivää lähes samassa suhteessa ja että ensimmäisenä elinpäivänään painoa menettänyt pentu nro 5 kiri toisia kiinni toisena ja kolmantena elinpäivänään.

Tuulia Aherikko, Kennel Tuituin

Koiranpennun painon seuraaminen on yksi kasvattajan tärkeimmistä tehtävistä pennun syntymän jälkeen. TassuApu piirtää pentujen painokäyrät kuvaajalle kasvattajan palveluun syöttämien lukemien perusteella. Kuvaajalla voit helposti seurata joko yhden pennun painonkehitystä tai verrata kaikkien pentujen painotietoja keskenään.


TassuApu Kasvattajat – pentujen madotus ja rokotukset

tassuapu kasvattajat madotus
Pentujen madotusmerkintöjä TassuApu Kasvattajat -palvelussa.

Madotus- ja rokotuskirjanpito TassuApu-palvelussa on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä madotus- tai rokotusmerkinnän kerrallaan kaikille pentueen pennuille tai tarvittaessa vain osalle. TassuApu muistuttaa pentueen madotuksesta sähköpostiviestillä 2 päivää ennen kasvattajan kirjaamaa madotuksen vanhenemispäivää sekä madotuspäivänä. Rokotuksesta muistutetaan 30, 14 ja 7 päivää ennen suunniteltua rokotuksen uusimispäivää.


TassuApu Kasvattajat – kustannukset ja kirjanpito

tassuapu koiran kasvattajat kustannukset

Kun kirjaat pentuihin liittyvät kustannukset TassuApuun, kustannustiedot pysyvät kätevästi järjestyksessä. Kustannuskirjanpidosta voit luoda raportin, joka lähetetään sinulle Excel-tiedostona. Raporttiin on eritelty myös kustannusten arvonlisävero.


Kasvattajakerho

Tarjoamme kasvattajille TassuApu-palvelun vuodeksi veloituksetta käyttöön heidän aloittaessaan TassuAvun käyttämisen ja liittyessään TassuApu Kasvattajakerhoon vastineeksi siitä, että he suosittelevat palveluamme pennunostajille.


Nanan pennut

TassuAvun eläinlääketieteen asiantuntija Tuulia on kirjoittanut artikkelisarjan liisausnarttunsa Nanan pentueesta ja TassuApu Kasvattajat -palvelun hyödyntämisestä pentujen kehityksen seurannassa.

Lue Nanan pentujen kaikki osat: