fbpx

TassuApu Kasvattajat – verkkopalvelu koirankasvattajalle

TassuApu Kasvattajat on koirankasvattajan tietopankki ja työkalupakki, johon kasvattaja voi tallentaa kaiken tarpeellisen tiedon pentueeseen liittyen. Voit seurata ja vertailla pentujen kehitystä, pitää kirjaa kustannuksista sekä lisätä kerralla usealle pennulle esimerkiksi rokotustietoja.

Kun pentu myydään, koirankasvattaja voi lähettää myytyyn pentuun liittyvät tiedot ostajan TassuApu-tilille, ja näin uudella omistajalla on kaikki pennun tiedot ja asiakirjat kätevästi yhdessä paikassa. Uuden omistajan on helppo jatkaa koiransa hyvinvoinnin seuraamista, tukemista ja tietojen keräämistä kasvattajan tietojen pohjalta.

Painon vertailu
Rokotukset ja madotus
Kustannukset ja kirjanpito
Nanan pennut

TassuApu Kasvattajat on osa TassuApu-palvelua ja sisältyy maksettuun jäsenyyteen muiden lemmikkien lukumäärästä riippumatta.

tassuapu-kasvattajat-näkymä

TassuApu Kasvattajat – pentujen paino

Tykkään tosi paljon TassuApu Kasvattajat -palvelun pentujen painokäyrien vertailuominaisuudesta! On erittäin mielenkiintoista seurata pentujen painon kehitystä ja suoraan ilman erillistä vaivannäköä verrata niitä keskenään. Käyriltä näin hyvin, että kaikkien nro 1–4 koiranpentujen painot kehittyivät pari ensimmäistä päivää lähes samassa suhteessa ja että ensimmäisenä elinpäivänään painoa menettänyt pentu nro 5 kiri toisia kiinni toisena ja kolmantena elinpäivänään.
tassuapu kasvattajat pentujen painot

Koiranpennun painon seuraaminen on yksi kasvattajan tärkeimmistä tehtävistä pennun syntymän jälkeen. TassuApu piirtää pentujen painokäyrät kuvaajalle kasvattajan palveluun syöttämien lukemien perusteella. Kuvaajalla voit helposti seurata joko yhden pennun painonkehitystä tai verrata kaikkien pentujen painotietoja keskenään.

koiran synnytys 4. pentu

TassuApu Kasvattajat – pentujen madotus ja rokotukset

Madotus- ja rokotuskirjanpito TassuApu-palvelussa on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä madotus- tai rokotusmerkinnän kerrallaan kaikille pentueen pennuille tai tarvittaessa vain osalle. TassuApu muistuttaa pentueen madotuksesta sähköpostiviestillä 2 päivää ennen kasvattajan kirjaamaa madotuksen vanhenemispäivää sekä madotuspäivänä. Rokotuksesta muistutetaan 30, 14 ja 7 päivää ennen suunniteltua rokotuksen uusimispäivää.

TassuApu Kasvattajat – kustannukset ja kirjanpito

Kun kirjaat pentuihin liittyvät kustannukset TassuApuun, kustannustiedot pysyvät kätevästi järjestyksessä. Kustannuskirjanpidosta voit luoda raportin, joka lähetetään sinulle Excel-tiedostona. Raporttiin on eritelty myös kustannusten arvonlisävero.

tassuapu kasvattajat kirjanpito ja kustannukset

TassuApu Kasvattajat – pentujen ruoka- ja terveyspäiväkirja

TassuAvussa voit pitää päiväkirjaa myös pentujen ruokinta- ja terveystiedoista. Terveystietoihin voit tallentaa tietoja esimerkiksi lääkityksestä tai pennun voinnista. Ravintopäiväkirjan kätevät kuvakkeet auttavat sinua tallentamaan syödyn ruuan määrät ruoka-aineittain.

koiranpentu imee sormea

Nanan pennut

TassuAvun eläinlääketieteen asiantuntija Tuulia on kirjoittanut artikkelisarjan liisausnarttunsa Nanan pentueesta ja TassuApu Kasvattajat -palvelun hyödyntämisestä pentujen kehityksen seurannassa. Sarja sisältää huikeat 14 osaa ja kattaa pentujen ensiviikot aina luovutusikään asti.