Sijoittajat

Sinustako TassuApu-sijoittaja?

TassuApu (eng. Pawesomer) etsii sijoittajaa kansainvälistymisen vauhdittamiseksi. Palvelumme on julkaistu yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa ja meiltä löytyy koiran kipumittari HCPI yksinoikeudella digitaalisesti.

Koirien kipu on ongelmallista

Suomessa on lemmikkinä noin 700 000 koiraa ja 590 000 kissaa. Moni lemmikinomistaja ja lemmikki voisi hyötyä ja olla varmempi lemmikkinsä hyvinvoinnista tutkimukseen perustuvan palvelumme avulla (CM Research 2021).

Ihmiset rakastavat lemmikkejään, mutta koirista ainakin 1/5 kärsii kroonisesta kivusta. Koirat eivät pysty kertomaan kivustaan samoin kuin ihminen ja luonnostaankin ne piilottavat kipunsa. Kivun arviointi koirissa on vaikeaa, samoin kuin mahdollisen kivun pitkäaikainen seuranta.


Ratkaisumme on TassuApu!

TassuAvusta löytyy koiran kivun tunnistamiseen ja seuraamiseen koiran kipumittari HCPI yksinoikeudella digitaalisesti. HCPI tunnetaan eri puolilla maailmaa ja se on käännetty jo yli 16 kielelle.

koiran kipu tassuapu

TassuApu mahdollistaa kivun kokonaisvaltaisen ja pitkäaikaisen seurannan myös etänä. TassuAvusta löytyy nyt myös kissojen kipumittari, FMPI.

Palvelumme on kehitetty ja julkaistu yhteistyössä Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisen tiedekunnan kanssa ja perustuu tuoreimpaan tutkimustietoon. TassuAvun käyttäminen myös tukee tutkimustyötä.

Lue lisää TassuAvusta ja tutkimuksesta

Kivun hallinnan lisäksi TassuAvusta löytyy laajat työkalut lemmikin terveyden yleiseen hallintaan ja harrastusten seurantaan.

Lue lisää TassuAvun ominaisuuksista

Palveluamme käyttää jo nyt monet eri käyttäjäryhmät, kuten lemmikinomistajat, eläinlääkärit, fysioterapeutit, koirahierojat, koirankouluttajat sekä kasvattajat.

Lue lisää eri käyttäjäryhmistä

Vuonna 2021 olimme yksi kuudesta voittajasta Unleashed by Purina Accelerator Lab -start-up kiihdyttämössä.

Tiimimme yhdistää monen eri alan osaajien parhaat puolet yhteen. Tiimimme koostuu eläinlääketieteen tohtoreista, ohjelmistokehittäjistä ja markkinoinnin ja sisällöntuottajien ammattilaisista.


Ota yhteyttä

Heräsikö kiinnostus? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, lähetä sähköpostia osoitteseen tassuapu@tassuapu.fi tai soita +358 50 524 1674