fbpx

Ohjeet

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka monta lemmikkiä voin lisätä Tassuapu-palveluun?

Perusjäsenyydellä voit lisätä palveluun kolme lemmikkiä. Tällä hetkellä enimmäismäärä on 10 lemmikkiä. Lisää tietoa hinnoittelusta ja lemmikkipaikoista löydät täältä.

Miten voin lisätä useamman kuin kolme lemmikkiä TassuApu-palveluun?

Kun kaikki lemmikkipaikat ovat täynnä (perusjäsenyydellä 3 paikkaa), saat lisättyä lisää lemmikkejä lisämaksua vastaan. Lemmikkipaikkojen enimmäismäärä on 10.Lisää tietoa hinnoittelusta ja lemmikkipaikoista löydät täältä.

Mitä maksutapoja on saatavilla?

Käytämme maksuihin turvallista Stripe-palvelua, joka hyväksyy maksutapoina useimmat koti- ja ulkomaiset maksu- ja luottokortit. Hyväksyttyjä maksukortteja ovat mm. Visa, Visa Electron, Mastercard Debit/Credit ja American Express. Verkkopankkimaksaminen ei tällä hetkellä ole mahdollista.

Entäs jos omistan vain yhden lemmikin?

Sama 3,95€/kk TassuApu-jäsenyys soveltuu 1-3 lemmikin omistajille. Emme tällä hetkellä tarjoa erillistä jäsenyyttä vain yhdelle lemmikille.

Minulla on kampanjakoodi. Miten lunastan sen?

Lunasta koodi täältä löytyvien ohjeiden avulla.

Kampanjakoodin lunastaminen

  1. Luo tili napauttamalla tästä.

  2. Tilin luomisen jälkeen kirjaudu sisään ja napauta omaa nimeäsi ruudun oikean yläkulman valikossa. Mobiililaitteella valikko löytyy oikean yläkulman valikko-ikonin takaa (kolme päällekkäistä viivaa).

  3. Sinulle avautuu käyttäjätilisi tiedot.

  4. Valitse valikosta ”Lunasta koodi”.

  5. Kirjoita koodi kenttään ja valitse ”Lunasta”.

TASSUAVUN LISÄÄMINEN ALOITUSNÄYTÖLLE

Alla on ohjeet TassuApu-kuvakkeen lisäämiseksi eri laitteiden ja käyttöjärjestelmien aloitus-/kotinäytöille pikakuvakkeeksi. Napauttamalla kuvaa saat sen suuremmaksi.

*Ensimmäisen kuukauden jälkeen alkaen 3,95€/kk. Tilauksen voi peruuttaa koska tahansa ilman sitoumuksia.