Hinnoittelu

TassuApu on kuukausimaksullinen palvelu, jonka kuukausimaksu sisältää kaikki palvelun ominaisuudet. Osa kuukausimaksusta ohjataan Helsingin yliopiston eläinten hyväksi tekemän tutkimustyön tukemiseksi.

Voit kokeilla palvelua ilmaiseksi 7 päivää, jolloin sinulla on käytössäsi kaikki ominaisuudet. Voit peruuttaa tilauksen veloituksetta milloin tahansa kokeilujakson aikana. Ilmaisen viikon jälkeen kuukausimaksu määräytyy seuraavasti:

0€/kk0 lemmikkiä, mutta voi lukea
sovelluksen Ensiapu ja hoito-ohjeet
-osiota ilmaiseksi
3,95€/kk 1-3 lemmikkiä
4,95€/kk 4 lemmikkiä
5,95€/kk 5 lemmikkiä
6,95€/kk 6-10 lemmikkiä
19,99€/kk11-30 lemmikkiä

Jos et halua tehdä tilausta, voit silti rekisteröityä ilmaiseksi ja lukea sovelluksessa Ensiapu ja hoito-ohjeet -osion artikkeleita maksutta. Osiosta löydät kaikki TassuAvun julkaisemat, eläinlääketieteen ammattilaisten kirjoittamat artikkelit lemmikkien hoidosta, käyttäytymisestä ja ensiavusta. Palvelun maksuttomaan versioon ei voi lisätä lemmikkejä.

Lisäksi tarjoamme kaikille kasvattajille TassuApu-palvelun vuodeksi veloituksetta käyttöön heidän aloittaessaan TassuAvun käyttämisen ja liittyessään TassuApu Kasvattajakerhoon. Vuoden jäsenyyden jälkeen tarjoamme aktiivisille kasvattajille TassuAvun jatkossakin käyttöön veloituksetta. Lue TassuApu Kasvattajista ja kasvattajakerhosta lisää täältä.