Hinnoittelu

TassuApu on kuukausimaksullinen palvelu, jonka kuukausimaksu sisältää kaikki palvelun ominaisuudet. Osa kuukausimaksusta ohjataan Helsingin yliopiston eläinten hyväksi tekemän tutkimustyön tukemiseksi.

Jos et halua tehdä tilausta, voit silti rekisteröityä ilmaiseksi, ja lukea sovelluksessa Ensiapu ja hoito-ohjeet -osion artikkeleita maksutta. Osiosta löydät kaikki TassuAvun julkaisemat artikkelit lemmikkien hoidosta, käyttäytymisestä, ensiavusta ja kaikesta lemmikkeihin liittyvästä. Palvelun maksuttomaan versioon ei voi lisätä lemmikkejä.

Voit kokeilla palvelua ilmaiseksi yhden kuukauden, jonka ajan sinulla on käytössäsi kaikki ominaisuudet. Ilmaisen kuukauden jälkeen kuukausimaksu määräytyy seuraavasti:

0€/kk0 lemmikkiä, mutta voi lukea
sovelluksen Ensiapu ja hoito-ohjeet
-osiota ilmaiseksi
3,95€/kk 1-3 lemmikkiä
4,95€/kk 4 lemmikkiä
5,95€/kk 5 lemmikkiä
6,95€/kk 6-10 lemmikkiä
19,99€/kk11-30 lemmikkiä

Lisäksi tarjoamme kaikille kasvattajille TassuApu-palvelun vuodeksi veloituksetta käyttöön heidän aloittaessaan TassuAvun käyttämisen ja liittyessään TassuApu Kasvattajakerhoon. Vuoden jäsenyyden jälkeen tarjoamme aktiivisille kasvattajille TassuAvun jatkossakin käyttöön veloituksetta. Lue TassuApu Kasvattajista ja kasvattajakerhosta lisää täältä.