Kenelle

Kaikenikäisille lemmikeille

koiranpentu

Pennuille ja poikasille

Hyvinvoinnin seuranta on hyvä aloittaa pentuiästä lähtien, jolloin muutoksien havaitseminen ja niiden vakavuuden arviointi on helpompaa. TassuApu-palvelussa on myös runsaasti perustietoa ja video-oppaita uuden koiran omistajalle.

Saat myös pentusi rokotustiedot heti alusta lähtien talteen ja muistutukset niiden uusimisesta.

Kasvattajille löytyy pentujen kehityksen seurantaan oma osio. Lue näistä ominaisuuksista ja TassuApu Kasvattajista lisää täällä.

koira

Aikuisille

Lemmikin terveyden ylläpitäminen tarkoittaa sen elämän eri osa-alueiden huomiointia läpi elämän.  TassuAvussa kaikki tieto kerääntyy samaan paikkaan, jolloin lemmikin kehitystä on helppoa ja vaivatonta seurata.

Vaikka lemmikkisi olisi täysin terve, voit silti käyttää TassuApu tukenasi. Kerrytät kootusti yhteen paikkaan tietoja ja muistiinpanoja esimerkiksi treenien tai edistymisestä tai kisatuloksista ja palkinnoista. Voit kirjata ylös muutokset, joita tapahtuu lemmikin elämän varrella esimerkiksi ruokinnassa, käyttäytymisessä tai laajemmin elinympäristössä.

vanha koira

Senioreille

Lemmikin ikääntyminen voi aiheuttaa muutoksia esimerkiksi ruokintaan, painonhallintaan tai lääkitysten seurantaan. Terveenkin lemmikin vanhetessa omistajan on hyvä pystyä tunnistamaan ajoissa muutokset lemmikin kehossa tai käyttäytymisessä.

Koiran omistajan olla vaikeaa tunnistaa hitaasti etenevän kivun tai sairauden syntyminen. Koirien kipuindeksin seuraaminen voi havahduttaa kehittyviin ongelmiin ajoissa ja estää niiden pahentumisen.

Helsingin yliopiston kehittämä koirien kipumittari, HCPI, auttaa huomaamaan muutokset koiran terveydentilassa. Mittarilla seuraat koiran vanhenemista ja jo ilmenneiden kiputilojen kehitystä. Pystyt arvioimaan kipulääkityksen tehoa jos täytät sen ennen kuurin aloitusta ja sen jälkeen.


Aktiiviharrastajat

“Hevosen kanssa kilpailtaessa hevosta on tärkeätä seurata tallilla tarkasti. Käytän TassuApua jotta voin seurata mm. liikuntaa, ruokaa, ja terveyttä.”

Fiina, Este- ja kouluratsastuksen aktiiviharrastaja ja kisaaja

TassuApu-palveluun sisältyy treenipäiväkirja, ja päivität sitä helposti niin kotona kuin kentällä. Voit merkitä muistiin kehittymisen eri lajeissa tai edistymisen ongelmallisen käytöksen korjaamisessa.

Tällä hetkellä koirilla, kissoilla ja hevosilla on oma treenipäiväkirjansa, joista löytyy tyypilliset treenauslajit (kissoilla lisäksi erilaisia aktivointityyppejä) tai voit itse lisätä oman aiheen. Edistymistä voi seurata kuvaajien avulla. Voit seurata esimerkiksi hevosen tai koiran virettä, omaa fiilistä, yhteistyön onnistumista ja yleistä edistymistä.

Tavoitteellinen treenaus esimerkiksi hevosen kanssa voi edellyttää myös tarkkaa ruokinnan seuraamista. TassuApuun teet ruokintamerkinnät helposti tallilla ja voit tallentaa ruokapäiväkirjaraportin ja lähettää sen esimerkiksi eläinlääkärille, valmentajalle tai ravintoterapeutille.


Kasvattajat

TassuApu Kasvattajat on kasvattajan tietopankki ja työkalupakki, johon kasvattaja voi tallentaa kaiken tarpeellisen tiedon pentueeseen liittyen. Pystyt seuraamaan ja vertailemaan pentujen kehitystä, pitämään kirjaa kustannuksista sekä lisäämään kerralla usealle pennulle esimerkiksi rokotustietoja.

Kun pentu myydään, kasvattaja voi lähettää myytyyn pentuun liittyvät tiedot ostajan TassuApu-tilille, ja näin uudella omistajalla on kaikki pennun tiedot ja asiakirjat kätevästi yhdessä paikassa. Uuden omistajan on helppo jatkaa koiransa hyvinvoinnin seuraamista, tukemista ja tietojen keräämistä kasvattajan tietojen pohjalta.

TassuApu Kasvattajat on osa TassuApu-palvelua ja sisältyy maksettuun jäsenyyteen muiden lemmikkien lukumäärästä riippumatta.


Ammattilaiset ja yritykset

Ammattilaiset ja yritykset

Työskenteletkö lemmikkieläinten terveyden, hyvinvoinnin tai valmennuksen parissa? Voit hyödyntää asiakkaasi TassuApuun kirjaamia tietoja omassa työssäsi.

Esimerkiksi ruoka- treeni-, ja lääkepäiväkirjamerkinnät sekä koirien kipumittaritulokset voidaan lähettää TassuAvusta suoraan sähköpostiin. Raporteista on helppo nähdä, miten lääkkeet ovat tehonneet, onko kivussa ollut muutoksia, ovatko treenit olleet tuloksellisia tai miten ruokavalio on toiminut.

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan TassuAvun omille asiakkaillesi lisäpalveluna omallesi saat lisää tietoa yrityssivultamme.