Kenelle

TassuApu on monipuolinen kokoelma työkaluja niin lemmikinomistajille kuin aktiiviharrastajille, kasvattajille sekä eri alojen ammattilaisille, kuten eläinlääkäreille, fysioterapeuteille ja esimerkiksi lemmikinkouluttajille. Lue lisää alta.

Lemmikinomistajat

TassuApu on lemmikkisi terveyden ja harrastusten tuki ja tietopankki. TassuAvulla seuraat lemmikin terveyttä kokonaisvaltaisesti ja tuet pitkäaikaista hyvinvointia pitämällä terveys- ja treenihistoria tallessa myös tulevaa varten. TassuAvusta löydät myös koiran ja kissan digitaaliset kipumittarit.

Lue mitä TassuApu voi tarjota juuri sinulle

Katso video: Miksi käyttää TassuApua?

Aktiiviharrastajat

Harrastat sitten tokoa, agilityä tai vaikka näyttelyitä, on TassuApu kätevä ja monipuolinen valinta. Käytössäsi on treenipäiväkirja, aktiivisuuden seuranta sekä palkintokaappi saavutusten esittelyyn. Seuraa edistymistä eri lajeissa myös kuvaajien avulla – voit seurata lemmikin virettä, omaa fiilistä, yhteistyön onnistumista ja yleistä edistymistä.

Kasvattajat

TassuAvusta löydät kasvattajan työkalupakin, johon voi tallentaa kaiken tarpeellisen tiedon pentueeseen liittyen. Voit esimerkiksi seurata ja vertailla pentujen kehitystä, pitää kirjaa kustannuksista sekä lisätä kerralla usealle pennulle esimerkiksi rokotustietoja.

Lue lisää kasvattajien ominaisuuksista

Eri alojen ammattilaiset

Olet sitten eläinlääkäri, fysioterapeutti tai vaikka lemmikinkouluttaja, helpottaa TassuApu arkeasi. Jaa tietoa asiakkaan kanssa ja palvele asiakkaita entistä paremmin etänä. Anna asiakkaalle esimerkiksi etätehtäviä ja saa suoritustiedot omalle tilillesi. Halutessasi voit myös hallinnoida ja ehdottaa tapaamisia!

Lue lisää ammattilaisten työkaluista