Kasvattajakerho

Kasvattaja – ota TassuApu osaksi pentupakettiasi!

Kasvattajakerho

Tarjoamme kaikille kasvattajille TassuApu-palvelun vuodeksi veloituksetta käyttöön heidän aloittaessaan TassuAvun käyttämisen ja liittyessään TassuApu Kasvattajakerhoon vastineeksi siitä, että he suosittelevat palveluamme pennunostajille. Vuoden jäsenyyden jälkeen tarjoamme aktiivisille kasvattajille TassuAvun jatkossakin käyttöön veloituksetta. Aktiiviseksi kasvattajaksi luetaan kasvattaja, jolla syntyy vähintään yksi pentue kolmessa vuodessa ja joka on sitoutunut suosittelemaan TassuApua pennunostajille.

Mikäli haluat liittyä TassuApu Kasvattajakerhoon, laita meille viestiä. Kirjoita viestiin kasvattamasi rotu/rodut sekä kennelisi yhteystiedot. Kerro myös, mikäli haluat, että kennelisi tiedot julkaistaan Kasvattajakerho-listallamme. Saat paluuviestillä kampanjakoodin, jolla voit lunastaa vuoden jäsenyyden itsellesi.


TassuApu Kasvattajat

TassuApu Kasvattajat on kasvattajan työkalupakki, johon kasvattaja voi tallentaa kaiken tarpeellisen tiedon pentueeseen liittyen. Voit seurata ja vertailla pentujen painoja, pitää kirjaa kustannuksista sekä lisätä kerralla usealle pennulle rokotustietoja, madotusmerkinnän tai ruokintamerkinnän.

Kun pentu myydään, kasvattaja voi lähettää myytyyn pentuun liittyvät tiedot ostajan TassuApu-tilille, ja näin uudella omistajalla on pennun tiedot kätevästi yhdessä paikassa. Uuden omistajan on helppo jatkaa koiransa hyvinvoinnin seuraamista, tukemista ja tietojen keräämistä kasvattajan tietojen pohjalta.


Kasvattajakerhon säännöt

  1. Kasvattaja käyttää TassuApua ja suosittelee sitä kasvatin omistajille.
  2. Kasvattajakerhon jäsenellä tulee olla FCI-hyväksytty kasvattajanimi.
  3. Kerhon jäsenyyden tuomat edut ovat henkilökohtaisia.
  4. Kerhosta voi erota milloin vain vapaamuotoisella ilmoituksella.
  5. TassuApu pitää itsellään oikeuden lakkauttaa tai muuttaa kasvattajakerhon toimintaa. Kerhon jäsenille ilmoitetaan tästä sähköpostitse.

Kasvattajalista

Löydät listan TassuAvun Kasvattajakerhon jäsenistä täältä.