Ominaisuudet

TassuApu soveltuu lemmikin terveyden ja harrastusten kokonaisvaltaiseen seurantaan ja hallinnointiin. Lisäksi TassuApu tarjoaa kattavat työkalut kasvattajille sekä erilaisille ammattilaisille, kuten eläinlääkäreille, kouluttajille ja fysioterapeuteille. Lue lisää alta.

Terveyden tukeminen ja seuranta

Miten lemmikkisi voi? Seuraa lemmikin terveyttä kokonaisvaltaisesti ja tue lemmikin pitkäaikaista hyvinvointia pitämällä terveyshistoria tallessa myös tulevaa varten. Apunasi on mm. terveys- ja lääkityspäiväkirja, hammaskartat sekä rokotus- ja loishäätömuistutukset.

Kivun seuranta ja kartoitus

Onko lemmikilläsi kipua? Kissan ja koiran kipu on usein vaikeaa havaita. TassuAvusta löydät kliiniseen tutkimukseen perustuvat kissan ja koiran kipumittarit, jotka auttavat kroonisen kivun havaitsemisessa mahdollisimman aikaisin sekä myös hoidon seuraamisessa ja suunnittelussa.

Lue lisää koiran kivusta ja kipumittarista

Lue lisää kissan kivusta ja kipumittarista

Treenit ja harrastukset

Harrastat sitten lajikohtaista tavoitteellista treenausta, huollat lemmikin lihaskuntoa tai seuraat yleisen aktiivisuutta, on TassuApu kätevä ja monipuolinen valinta. Käytössäsi on treenipäiväkirja, aktiivisuuden seuranta sekä esimerkiksi palkintokaappi saavutusten esittelyyn.

Ravinto ja paino

Oletko tekemässä muutoksia lemmikin ravintoon? Haluatko selvittää miten ravitsemus ja sen muutokset vaikuttavat lemmikin hyvinvointiin? Yhdistettynä painon seurantaan pystyt seuraamaan lemmikin syömistä ruokapäiväkirjan avulla. Kuntoluokituksella arvioit lemmikin painoa ja seuraat paino- sekä kuntomuutoksia.

Kasvattajan ominaisuudet

TassuAvusta löydät kasvattajan työkalupakin, johon voi tallentaa kaiken tarpeellisen tiedon pentueeseen liittyen. Voit esimerkiksi seurata ja vertailla pentujen kehitystä, pitää kirjaa kustannuksista sekä lisätä kerralla usealle pennulle esimerkiksi rokotustietoja.

Lue lisää kasvattajien ominaisuuksista

Ammattilaisen työkalut

Olet sitten eläinlääkäri, fysioterapeutti tai vaikka lemmikinkouluttaja, helpottaa TassuApu arkeasi. Jaa tietoa asiakkaan kanssa ja palvele asiakkaita entistä paremmin etänä. Anna asiakkaalle esimerkiksi etätehtäviä ja saa suoritustiedot omalle tilillesi. Halutessasi voit myös hallinnoida ja ehdottaa tapaamisia!

Lue lisää ammattilaisten työkaluista

Lista ominaisuuksista

Alta näet listan TassuAvun eri ominaisuuksista. Osa näkyy vain tietyille lemmikeille (kissa/koira/hevonen), mutta muuten voit valita mitä ominaisuuksia haluat käyttää ja mitkä niistä näytetään sinulle palvelussa.

Koiran kipumittari (HCPI)
Kissan kipumittari (FMPI)
Terveys- ja lääkityspäiväkirja
Painon seuranta
Hoitotoimenpiteet
Kehokartta
Treenit
Aktiivisuus
Ruokinta
Hammaskartta
Rokotustiedot ja -muistutukset
Loishäätö ja -muistututukset
Juoksut
Pentueen kustannusten seuranta
Tehtävät
Tapaamiset ja ajanvaraukset
Hoito- ja ensiapuartikkelit
Raportit
Tallipäiväkirja
Kavioiden hoito